News Flash:

Cannelloni cu spanac

21 Mai 2014
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet cannelloni
1 cutie de 250 gr ricotta
1 pachet de 450 gr spanac cu smantana
cca 450 gr de rosii taiate in pasta de tomate (apoi pasate, date prin blender)
piper dupa gust
1 lingurita oregano
parmezan razuit
cascaval razuit
sare

Mod de preparare:

Spanacul se dezgheata pe foc (conform instructiunilor de pe pachet), se lasa sa se racoreasca putin apoi se amesteca cu ricotta. Se condimenteaza dupa gust. Cu ajutorul unui pos, umpleti cannelloni cu compozitia obtinuta.
Pasta de tomate se pune pe foc, si se lasa sa fiarba 2-3 min. Se condimenteaza dupa gust, se adauga oregano, apoi se toarna peste cannelloni pe care le-ati asezat intr-o tava de yena. Se acopera cu o folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor ( incins in prealabil) , cca 30-40min, pana cand pastele s-au inmuiat si sosul de rosii s-a ingrosat. Se presara cascaval si parmezan razuit, si se mai da la cuptor pana se topeste cascavalul.

Reteta Cannelloni cu spanac ne este recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete cannelloni retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
944 viz    0 com
1020 viz    0 com
997 viz    0 com
1329 viz    0 com
2241 viz    0 com
1985 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016928 (s)