News Flash:

Cannelloni cu carne tocata

1 August 2011
2781 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu carne tocata
Ingrediente: o cutie cannelloni 3-400 gr carne tocata amestec porc cu vita o ceapa tocata marunt usturoi taiat marunt o ceasca supa de legume 200 gr mozzarella 300 gr suc de rosii 100 ml vin alb 2 linguri pesmet sare piper Pentru sosul bechamel: un cub de unt 300 ml de lapte 3-4 linguri de faina 1 varf de cutit de nucsoara rozmarin sare Mod de preparare: Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cand s-au inmuiat, se adauga carnea si se amesteca. Se pune supa de legume, se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cand carnea e bine patrunsa, se adauga vinul si amesteca pana scade foarte mult. La final se pun sucul de rosii, pesmetul si doua linguri de mozzarella rasa. Se amesteca 2-3 minute si apoi se da la racit. Sosul bechamel: Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina in ploaie si laptele cald, amestecandu-l repede pentru a evita formarea cocoloaselor. La final se pun praful de nucsoara, rozmarinul si sarea. Se pune putin sos bechamel pe fundul unui vas in care se asaza un strat de cannelloni umplute cu compozitia de carne. Deasupra se presara mozzarella, urmand alt strat de bechamel, cannelloni, mozzarella. Ultimul strat e de bechamel, peste care se toarna din belsug mozzarella. Se da la cuptorul incins timp de30-40 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano reggiano paste carne tocata pesmet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
895 viz    0 com
2164 viz    0 com
1112 viz    0 com
4706 viz    0 com
2007 viz    0 com
5061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011739 (s)