News Flash:

Cannelloni cu carne si spanac

18 Noiembrie 2011
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu carne si spanac
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 400 g carne tocata de miel 75 g branza feta 50 g faina 100 g fasole boabe din conserva 300 g baby spanac 1 morcov 1 ceapa 2 catei usturoi ½ lingurita boia dulce 800 g rosii in conserva ½ lingurita nucsoara 50 g unt 8 foi proaspete lasagna 350 ml lapte 1 lingura ulei de floarea-soarelui Mod de preparare: Carnea de vita si cea de miel se calesc in ulei incins. Se pune intr-o strecuratoare sa scurga excesul de grasime. In fondul din tigaie se calesc ceapa si morcovul tocate 10 minute. Se adauga usturoiul, boiaua si nucsoara si se amesteca 1 minut. Se pun rosiile si carnea si se lasa sa fiarba 30 minute. Se pun boabele de fasole si se lasa sa se raceasca. Faina se rumeneste in unt topit intr-o tigaie. Se ia de pe foc si se toarna treptat supa fierbinte si laptele cald. Se pune inapoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se pune spanacul si se da deoparte. Fiecare foaie de lasagna se umple cu cate trei linguri de carne si se ruleaza. Se aranjeaza rulourile intr-o tava. Se toarna sosul cu spanac, se presara feta faramitata si se dau rulourile la cuptor 30-35 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara paste zarzavat salata verde pita bread lapte turta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

947 viz    0 com
1144 viz    0 com
1636 viz    0 com
931 viz    0 com
1201 viz    0 com
980 viz    0 com
960 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022206 (s)