News Flash:

Cannelloni cu carne si bechamel

8 Iulie 2011
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu carne si bechamel
Ingrediente: 6 rulouri de cannelloni 300 gr de carne tocata amestec 150 parmigiano reggiano ras ulei de masline 20 gr de unt 1 ceapa sare piper Pentru sos bechamel: 400 ml de lapte 25 gr de unt 25 gr de faina nucsoara sare parmigiano ras ceapa fina Mod de preparare: Sosul bechamel: Se fierbe laptele. Separat se topeste untul, se pune faina si se toarna laptele fiert, amestecand toate bine si repede pentru a evita sa se formeze cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se da de pe foc si se pune sare si nucsoara. Rulourile de cannelloni se fierb putin la foc mic ca sa nu se rupa, intr-o cratita cu apa mai multa usor sarata. Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste putin ceapa taiata marunt, apoi se adauga carnea tocata si se lasa 10 minute sa se caleasca. Dupa ce s-au calit, se ia cratita de pe foc si se adauga 2 polonice de sos bechamel in aceasta compozitie de carne. Apoi se pun 50 gr de parmigiano reggiano ras, sare si piper. Se umplu rulourile cu compozitie cu ajutorul unei lingurite; intr-o tava yena se pune un strat de sos bechamel, apoi rulourile unul langa altul, peste se pune restul de sos si se presara ceapa tocata marunt. Dupa ce e aproape gata, se rade deasupra parmigiano pe razatoarea mare si se da putin la rumenit. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano reggiano paste carne tocata uny
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1009 viz    0 com
1128 viz    0 com
1361 viz    0 com
1547 viz    0 com
1236 viz    0 com
1792 viz    0 com
1048 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012808 (s)