News Flash:

Cannelloni cu carne la cuptor

14 Noiembrie 2011
4340 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu carne la cuptor
Ingrediente: 200 gr cannelloni mozzarela Pentru umplutura de carne: 300 g piept de pui 3 buc. ceapa verde 2 morcovi 300 ml suc de rosii rozmarin boia de ardei ulei piper sare Pentru sosul bechamel: 2 linguri faina o lingura unt nucsoara 500 ml lapte sare Mod de preparare: Carnea se toaca, iar morcovii se razuiesc si se spala. Intr-o cratita se pune putin ulei, ceapa taiata marunt si morcovii sa se prajeasca. Se adauga si carnea. Se condimenteaza si presara rozmarinul tocat marunt. Cateva minute se lasa rajit, dupa care se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba. Dupa aproximativ 10 minute se adauga sucul de rosii. Se mai lasa la fiert pana cand carnea este patrunsa bine. Daca mai e nevoie, se adauga apa sau suc de rosii. Se pregateste apoi sosul bechamel. Intr-o cratita se topeste untul, se pune faina si se lasa putin pe foc, amestecand ca sa nu se lege de cratita. Se toarna apoi laptele, amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase de faina. Se pune sare si putina nucsoara. Se lasa la fiert pana cand sosul capata consistenta. Cu sosul de carne se umplu cannelloni. Intr-un vas ceramic se pune un strat generos de sos bechamel, apoi cannelloni cu umplutura, iarasi sos bechamel si se razuieste mozzarela. Dupa aceea se mai pune un strat de cannelloni, iar deasupra sos si o paturica de cascaval. Se da la cuptor pana cand pastele se rumenesc si se înmoaie suficient. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano reggiano paste parjoale nuci pecan almette
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1913 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023649 (s)