News Flash:

Cannelloni cu carne de vita si busuioc

5 Martie 2017
887 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g carne tocata vita
1 ceapa mica
1 morcov mic
5 catei usturoi
5 frunze de busuioc
sare
piper
oregano
ardei iute pisat
ulei de masline
1 conserva rosii in bulion
1 cutie cannelloni
300 g mozzarella Delaco
unt ptr uns vasul

Mod de preparare:

Am tocat marunt ceapa si morcovul si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat carnea tocata, amestecand din cand in cand pana ce carnea si-a schimbat culoarea. Am pus rosiile tocate, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat. Am lasat sa fiarca cca 1 ora.

Cand sosul a fost gata, am lasat putin sa se racoreasca, apoi am umplut cu acest amestec rulorurile de cannelloni, ajuntandu-ma de o lingurita. Intr-un vas de yana uns cu unt am pus cannelloni  umplute. Deasupra am pus mozzarella rasa si am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 30 minute.
Noi am servit cu dulceata de ardei iute.

sursa



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc cannelloni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012661 (s)