News Flash:

Cannelloni cu carne

1 August 2011
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannelloni cu carne
Ingrediente: 600 g carne de manzat 200 g parmezan 40 g ulei de masline 20 g unt 1 ceapa sare piper cannelloni Pentru sos bechamel: 40 g unt 2 linguri ulei de masline 60 g faina 900 ml lapte sare piper praf de usturoi un cub delikat de vita o conserva rosii in bulion Mod de preparare: Intr-o cratita se pune untul cu uleiul, se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa se innmoaie. Dupa aceea se adauga carnea si condimentele si un pahar de apa si se lasa la calit pana scade apa. Apoi se pun 2-3 linguri de sos bechamel si 2-3 linguri rase de mozzarella si se omogenizeaza. Sosul se pregateste astfel: intr-o cratita se pune untul si uleiul sa se topeasca, apoi se adauga faina si treptat laptele incalzit si se amesteca bine, sa nu se faca cocoloase. Se adauga condimentele si se lasa sa dea cateva clocote. Sosul de rosii se paseaza si se amesteca cu sare, piper si putin zahar si busuioc pentru aroma. Se pune la foc o cratita cu apa si sare si se da in clocot, se pun cannelloni la oparit circa 4 miune si se scot apoi intr-un vas cu apa rece. Se umple fiecare tub cu carnea de vita. Intr-o tava se asaza jumatate din sosul de rosii si jumatate de sos bechamel, se pun tuburile in tava, iar la sfarsit se toarna restul de sos de rosii si sosul bechamel. Se baga tava la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate tava si se rade restul de branza si se mai da la cuptor 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano reggiano paste vin sec sarmale placinte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

938 viz    0 com
2211 viz    0 com
1155 viz    0 com
4844 viz    0 com
2046 viz    0 com
5147 viz    0 com
1210 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019726 (s)