News Flash:

Canelloni cu urda

2 Mai 2011
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Canelloni cu urda
Ingrediente: un pachet de canelloni 500 gr de urda 250 gr de provola sau cascaval afumat 250 gr prosciutto cotto 1 litru de suc de rosii Mod de preparare: Se pune sucul de rosii la fiert cu putin ulei si sare... daca aveti si doua frunzulite de busuioc este bine. Separat taiem provola sau cascavalul afumat in cubulete, prosciuto cotto si amestecam cu urda cand sucu de rosii e fiert si devenit putin dens punem un polonic in compozitia de urda, provola si prosciutto. Pregatim o tavita in care punem suc de rosii pe fundu acesteia apoi umplem canelloni cu compozitia preparata anterior... ii punem in tava unu lipit de celalt ca sa nu iasa umplutura in timp ce fierb... cand i-am pus pe toti punem suc de rosii din cel fiert pe deasupra si apoi punem parmigeano. Se pune folie de aluminiu deasupra si se baga la cuptor. Se tin 10-15 min apoi se ia folia de aluminiu si se introduc din nou pentru putin timp
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste cascaval parizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013591 (s)