News Flash:

Canelloni cu branza si spanac

18 Noiembrie 2011
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
Canellonni cu branza si spanac
Ingrediente: 13 bucati canelloni 250 g spanac 150 g cascaval 250 g branza de vaci grasa unt cat o nuca 1 ou 5-6 fire de ceapa verde 2 catei de usturoi o cana si jumatate sos de rosii marar verde ulei piper sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, putina apa sau supa de legume, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba la foc potrivit, sub capac. Din cand in cand se amesteca. Dupa aceea se ia de pe foc si se lasa la racit. Branza de vaci se amesteca cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval, apoi cu spanacul. Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare canellonni in parte, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt, in care s-a turnat jumatate din cantitatea de sos de rosii. Deasupra se pune restul de sos de rosii. Se da la cuptor. Cu 7-8 minute inainte de fi gata se presara restul de cascaval ras. Dupa ce se scoatem din cuptor se asezoneaza cu marar verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac paste retete vegetariene cascaval unt almette cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1194 viz    0 com
1715 viz    0 com
1027 viz    0 com
1287 viz    0 com
1045 viz    0 com
996 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016373 (s)