News Flash:

Canelloni cu branza si spanac

18 Noiembrie 2011
933 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Canellonni cu branza si spanac
Ingrediente: 13 bucati canelloni 250 g spanac 150 g cascaval 250 g branza de vaci grasa unt cat o nuca 1 ou 5-6 fire de ceapa verde 2 catei de usturoi o cana si jumatate sos de rosii marar verde ulei piper sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, putina apa sau supa de legume, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba la foc potrivit, sub capac. Din cand in cand se amesteca. Dupa aceea se ia de pe foc si se lasa la racit. Branza de vaci se amesteca cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval, apoi cu spanacul. Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple fiecare canellonni in parte, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt, in care s-a turnat jumatate din cantitatea de sos de rosii. Deasupra se pune restul de sos de rosii. Se da la cuptor. Cu 7-8 minute inainte de fi gata se presara restul de cascaval ras. Dupa ce se scoatem din cuptor se asezoneaza cu marar verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spanac paste retete vegetariene cascaval unt almette cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1127 viz    0 com
1604 viz    0 com
905 viz    0 com
1147 viz    0 com
966 viz    0 com
937 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018924 (s)