News Flash:

Cand spun negresa, imi ploua-n gura. Negresa dupa reteta bunicii. Nu degeaba, bunicii sunt atat de laudati

21 Iunie 2018
1295 Vizualizari | 0 Comentarii

Cand spun negresa, imi ploua in gura cum se zice la noi, romanii, pentru ca tare buna este aceasta inventie americana (brownie), dar imbunatatita de romani.
Ingrediente: 1 si 1/2 cana apa, 1 si 1/2 cana zahar, 5 linguri ulei, 3 cani faina, 1 praf de copt, 5 linguri cacao, un varf cutit sare, miez de nuca taiat, 3-4 linguri gem de visine

Mod de preparare: Se amesteca apa cu zaharul pana ce acesta se dizolva. Se adauga uleiul, iar la final faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea. Se omogenizeaza, dupa care se pune gemul si nuca. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru aprox. 30-35 minute (se face testul cu scobitoarea). Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar, se portioneaza si se serveste.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013439 (s)