News Flash:

Cand le-am pus asa ceva in farfurii, au zis ca nu mananca. Dar dupa ce au gustat, au mai cerut cate o portie - Spaghete cu ardei

29 Iunie 2017
3001 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g spaghete
4 ardei mici dulci
10 rosii micute
o mina de pesmet
5-6 frunze de busuioc proaspat
doi catei de usturoi
ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Spalam ardeii (eu am avut ardei foarte mari, asa ca am pus aproape jumatate de ardel rosu, verde si galben), ii taiem in doua, eliminam partea alba si semintele, apoi le taiem felii subtiri.

Intr-o tigaie de prajit, punem citeva linguri de ulei, usturoiul curatat, spalat si taiat marunt, adaugam si ardeii si lasam pe aragaz la foc mic, invirtim des si facem atentie sa nu se arda ardeii. Aproape de sfirsit, adaugam rosiile spalate si taiate in felii sau cuburele, presaram sare si mai lasam pe aragaz citeva minute.
Intr-o oala in care am pus apa si o lingura de sare grunjoasa, punem pasta in momentul cind apa incepe sa fiarba si lasam cite minute scrie pe cutie. Scurgem pastele de apa, le adaugam in tigaia de prajit, presaram o mina de pesmet, amestecam ingredientele daca e nevoie adaugam un pic din apa in care a fiert pasta, asezam in farfurii si presaram deasupra busuioc proaspat, spalat si taiat.

sursa: danielaincucina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spaghete busuioc proaspat usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019003 (s)