News Flash:

Cand ai facut ultima data bors moldovenesc, ca la bunica acasa? UITE RETETA MAI JOS

27 Martie 2017
3695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g pulpa de porc
2 cepe
500 g rosii bine coapte
sare
2-3 linguri bors
1 fir praz
2 ardei
3 cartofi
piper negru macinat
1 legatura marar
2 morcovi
6 felii slanina
200 ml smantana
 
Citeste si cum se prepara Ciorba de cocos de tara

Mod de preparare:

1. Se trece bucata de carne printr-un jet de apa rece, se curata de pielite, se taie cubulete si se pune sa fiarba in 3-4 l de apa cu o lingurita de sare. Cand a inceput sa faca spuma, se curata cu spumiera pana se limpezeste zeama si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic.
2. Intre timp, se curata zarzavaturile, se spala si se taie ca pentru ciorba. Se adauga in oala impreuna cu carnea si se lasa sa fiarba la foc mic.
3. Rosiile se oparesc, se decojesc, se taie cubulete sau se paseaza cu blenderul si se lasa sa dea in doua-trei clocote.
4. Se verifica daca au fiert atat carnea cat si legumele si se adauga sucul de rosii.
5. Dupa ce a mai dat in cateva clocote, se adauga  borsul, dupa gust, si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Borsul moldovenesc se serveste cu smantana. Se orneaza cu marar proaspat.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bors bors moldovenesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013650 (s)