News Flash:

Camembert cu nuci si stafide

26 Ianuarie 2012
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Camembert cu stafide si nuci
Ingrediente:

3 cutii cu branza Camembert (100g x 3)
1/2 cana (de 200ml) amestec de stafide maro, verzi si coaja de lamaie confiata - dar se poate inlocui foarte bine si cu alt amestec de fructe uscate
3 linguri de apa + esenta de rom sau rom / brandy
100g unt - la temperatura camerei
nuci tocate

Mod de preparare:


Fructele uscate se amesteca cu apa si esenta de rom (sau brandy) si se lasa asa cel putin o ora - cu cat stau mai mult cu atat se inmoaie mai bine. Fiecare rotita de Camembert se scoate din folia in care este impachetata (aceasta nu se arunca) si se taie in jumatate pe grosime. Cu o lingurita se scoate "miezul" moale din fiecare jumatate.Acesta se amesteca cu fructele inmuiate (scurse bine) si untul moale. Cu compozitia rezultata se umplu jumatatile de branza.Se unesc doua cate doua, presand usor; se readuce Camembert-ul umplut in folia in care a fost impachetat si se pune inapoi in cutiuta in care a fost. Se da la frigider. Dupa ce umplutura s-a intarit bine, se taie fiecare rotita de branza in 6 si fiecare margine taiata se da prin nuca. Se impacheteaza din nou in folie si se mai da putin la frigider, dupa care se poate servi.
Camembert cu nuci si stafide pregatite de Cristina.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Camembert_cu_stafide_si_nuci2
branza camembert stafide maro verzi fructe uscate apa rom brandy unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2200 viz    0 com
2065 viz    0 com
989 viz    0 com
7839 viz    0 com
3564 viz    0 com
1285 viz    0 com
1899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013646 (s)