News Flash:

Cameleon

15 August 2011
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Cameleon
Ingrediente: 4 cl Curacao albastru 2 cl Cointreau 2 cl crema de cocos 2 cl suc de banane banana Mod de preparare: Toate ingredientele alcoolice se agita bine in shaker impreuna cu crema de cocos, cu sucul de banane si cu gheata. Intr-o cupa de cocktail se pun cateva felii de banane, apoi se toarna bautura deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

xuxu 10 bucataria internationala rom alb fructe caramelizate frappe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

992 viz    0 com
933 viz    0 com
917 viz    0 com
1093 viz    0 com
963 viz    0 com
938 viz    0 com
1051 viz    0 com
986 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013013 (s)