News Flash:

Cameleon

15 August 2011
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Cameleon
Ingrediente: 4 cl Curacao albastru 2 cl Cointreau 2 cl crema de cocos 2 cl suc de banane banana Mod de preparare: Toate ingredientele alcoolice se agita bine in shaker impreuna cu crema de cocos, cu sucul de banane si cu gheata. Intr-o cupa de cocktail se pun cateva felii de banane, apoi se toarna bautura deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

xuxu 10 bucataria internationala rom alb fructe caramelizate frappe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

971 viz    0 com
907 viz    0 com
885 viz    0 com
1045 viz    0 com
938 viz    0 com
921 viz    0 com
1027 viz    0 com
953 viz    0 com
970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013760 (s)