News Flash:

Cameleon

15 August 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Cameleon
Ingrediente: 4 cl Curacao albastru 2 cl Cointreau 2 cl crema de cocos 2 cl suc de banane banana Mod de preparare: Toate ingredientele alcoolice se agita bine in shaker impreuna cu crema de cocos, cu sucul de banane si cu gheata. Intr-o cupa de cocktail se pun cateva felii de banane, apoi se toarna bautura deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

xuxu 10 bucataria internationala rom alb fructe caramelizate frappe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

937 viz    0 com
853 viz    0 com
843 viz    0 com
993 viz    0 com
881 viz    0 com
872 viz    0 com
971 viz    0 com
903 viz    0 com
908 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014854 (s)