News Flash:

Caltabosi de casa

15 Decembrie 2011
3417 Vizualizari | 0 Comentarii
Caltabosi de casa
Ingrediente: 1 kg carne de porc tocata 100 g orez 3 foi de dafin 2 cepe mari 4 mate de caltabos 100 ml apa 2-3 linguri de ulei 1 lingurita piper macinat 1 lingurita sare pentru carne Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Ceapa se curata si se caleste aproximativ 2 minute in ulei. Orezul se spala si se pune la inmuiat in jur de 10 minute, dupa care se amesteca cu ceapa calita si cu orezul si se pune piperul macinat si sarea. Se amesteca pana se omogenizeaza. Cu compozitia rezultata se umplu matele de caltabosi, se pun intr-o tava si se toarna apa peste ei cat sa ii cuprinda, dar sa nu ii depaseasca, se ung cu ulei si se pun foile de dafin. Dupa aceea se baga tava in cuptor pentru 25-20 de minute, pana cand se rumenesc caltabosii. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat slaninuta afumata covrigi piper ceapa ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4267 viz    0 com
2249 viz    0 com
2034 viz    0 com
2114 viz    2 com
1341 viz    0 com
2101 viz    0 com
1106 viz    0 com
3504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018427 (s)