News Flash:

Calcan prajit

10 Mai 2011
3003 Vizualizari | 0 Comentarii
Calcan prajit1
Ingrediente: 1 kg calcan 150 g unt 50 g faina 30 ml lapte 75 ml zeama de lamaie verdeata sare Preparare: Se curata calcanul de intestine si bronhii si se fierbe in apa timp de 5 min. Se scoate din apa, se tempereaza si se curata de butoni si piele. Se portioneaza si se tin bucatile in lapte timp de 15 minute, se scurg, se sareaza, se dau prin faina si se calesc in unt. Restul de unt se topeste si se amesteca cu zeama de lamaie si se toarna peste bucatile de peste si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt. Se prajeste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste prajit unt faina lapte garnitura crema bavareza salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2780 viz    0 com
4378 viz    0 com
1338 viz    0 com
2559 viz    0 com
1962 viz    0 com
2778 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020813 (s)