News Flash:

Calcan prajit

10 Mai 2011
2777 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Calcan prajit1
Ingrediente: 1 kg calcan 150 g unt 50 g faina 30 ml lapte 75 ml zeama de lamaie verdeata sare Preparare: Se curata calcanul de intestine si bronhii si se fierbe in apa timp de 5 min. Se scoate din apa, se tempereaza si se curata de butoni si piele. Se portioneaza si se tin bucatile in lapte timp de 15 minute, se scurg, se sareaza, se dau prin faina si se calesc in unt. Restul de unt se topeste si se amesteca cu zeama de lamaie si se toarna peste bucatile de peste si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt. Se prajeste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

peste prajit unt faina lapte garnitura crema bavareza salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2709 viz    0 com
4314 viz    0 com
1293 viz    0 com
2421 viz    0 com
1848 viz    0 com
2715 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020500 (s)