News Flash:

Calcan la gratar

1 Iunie 2012
2490 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Calcan la gratar
Ingrediente:

1 calcan de marime medie
lamaie
ulei de masline extra virgin
1 legatura patrunjel proaspat
2 capatani mari de usturoi
jumatate de kilogram de rosii
sare

Mod de preparare:


Spalati bucatile de calcan, sarati-le si asezati-le pe gratar. Nu uscati carnea, ea trebuie sa ramana zemoasa si frageda. Puneti bucatile de calcan intr-un vas acoperit, sa se mentina calde.
Separat, intr-un vas mai inalt, puneti rosiile taiate in jumatati, legatura de patrunjel si cateii de usturoi provenind de la cele doua capatani. Adaugati sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Intruduceti blenderul si pasati pana obtineti un sos omogen; gustati de sare si eventual condimentati din nou.

Sosul astfel obtinut se toarna in farfurie, peste bucatile de calcan.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

calcan lamaie patrunjel usturoi rosii sare vas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1518 viz    0 com
3219 viz    0 com
3324 viz    0 com
2477 viz    0 com
2038 viz    0 com
1137 viz    0 com
2031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019453 (s)