News Flash:

Calcan la gratar

1 Iunie 2012
2784 Vizualizari | 0 Comentarii
Calcan la gratar
Ingrediente:

1 calcan de marime medie
lamaie
ulei de masline extra virgin
1 legatura patrunjel proaspat
2 capatani mari de usturoi
jumatate de kilogram de rosii
sare

Mod de preparare:


Spalati bucatile de calcan, sarati-le si asezati-le pe gratar. Nu uscati carnea, ea trebuie sa ramana zemoasa si frageda. Puneti bucatile de calcan intr-un vas acoperit, sa se mentina calde.
Separat, intr-un vas mai inalt, puneti rosiile taiate in jumatati, legatura de patrunjel si cateii de usturoi provenind de la cele doua capatani. Adaugati sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Intruduceti blenderul si pasati pana obtineti un sos omogen; gustati de sare si eventual condimentati din nou.

Sosul astfel obtinut se toarna in farfurie, peste bucatile de calcan.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

calcan lamaie patrunjel usturoi rosii sare vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1550 viz    0 com
3261 viz    0 com
3415 viz    0 com
2506 viz    0 com
2081 viz    0 com
1185 viz    0 com
2092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014610 (s)