News Flash:

Calamari sotati cu vin alb si rozmarin

7 Iunie 2013
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 calamari
2 rosii cherry
1-2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline
1 ardei iute
50 ml vin alb
2 felii de paine
rozmarin
patrunjel proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Spala si curata bine calamarii, mai ales de pielita exterioara, si taie-i rondele. Spala rosiile, scoate-le semintele si taie-le bucatele micute. Curata usturoiul, apoi zdrobeste-l si caleste-l putin in tigaie cu ardeiul iute. Adauga si calamarii si lasa-i pe foc aproximativ 3 minute, apoi adauga vinul.
Dupa ce se evapora vinul, adauga patrunjelul taiat marunt, rozmarinul si rosiile. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Taie painea cubulete micute si pune-o la cuptor sa se prajeasca putin.Sote-ul de calamari cu crutoane se serveste cald, cu sosul ramas de la fiert si cu putina zeama de lamaie deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

calamari ardei iute vin alb rozmarin patrunjel proaspat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018729 (s)