News Flash:

Calamari cu fasole si rozmarin

24 Mai 2013
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasole pestrita boabe
150 g calamari mici
2 catei de usturoi
4 linguri de ulei de masline
1 crenguta de rozmarin
6 rosii cherry
sare cu verdeturi speciala pentru peste
sare
piper

Mod de preparare:

Pentru a fierbe mai repede, pune fasolea la inmuiat peste noapte. A doua zi pune fasolea la fiert intr-o oala sub presiune cu putina sare, un catel de usturoi necuratat si o crenguta de rozmarin. Spala calamarii bine, elimina-le ochiul central si osciorul din interior. Separat, intr-o tigaie, caleste usturoiul ramas in putin ulei. Adauga rosiile taiate marunt si lasa-le pe foc aproximativ 5 minute. Asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust, adauga si fasolea scursa bine, apoi imparte amestecul in 4 boluri.
Presara peste calamari putina sare cu verdeturi, caleste-i aproximativ 3 minute intr-o tigaie neaderenta si adauga-i peste fasole.
Se serveste calda, presarata cu patrunjel si alaturi de un pahar cu vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

calamari mici usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3391 viz    0 com
1973 viz    0 com
2209 viz    0 com
1280 viz    0 com
1683 viz    0 com
1919 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019040 (s)