News Flash:

Calamari cu condimente la gratar

18 Septembrie 2013
1794 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita piper negru boabe
1 lingurita si jumatate de sare de mare
1/2 lingurita praf de ceapa
1/2 lingurita praf de usturoi
600 g calamari mari
1 lingura ulei de orez
1 lamaie verde
ardei iute

Mod de preparare:


Zrobeste cu ajutorul unui mojar boabele de piper negru si sarea, apoi amesteca-le cu praful de ceapa si de usturoi. Taie calamarii pe jumatate in lungime, ruleaza-i si taie-i in bucati late de 3 cm. Pune calamarii intr-un castron mai mare si adauga peste ei ulei de masline, apoi amesteca bine. Presara peste ei amestecul de piper, apoi incinge gratarul si prajeste calamarii aproximativ 4-5 minute, pana cand isi schimba culoarea. Pune-i pe un platou si presara peste ei ardei iute.
Calamarii la gratar se servesc calzi, decorati cu felii subtiri de lamaie verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2821 viz    0 com
2333 viz    0 com
1899 viz    0 com
1670 viz    0 com
2512 viz    0 com
3009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019899 (s)