News Flash:

Calamari cu condimente la gratar

18 Septembrie 2013
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/2 lingurita piper negru boabe
1 lingurita si jumatate de sare de mare
1/2 lingurita praf de ceapa
1/2 lingurita praf de usturoi
600 g calamari mari
1 lingura ulei de orez
1 lamaie verde
ardei iute

Mod de preparare:


Zrobeste cu ajutorul unui mojar boabele de piper negru si sarea, apoi amesteca-le cu praful de ceapa si de usturoi. Taie calamarii pe jumatate in lungime, ruleaza-i si taie-i in bucati late de 3 cm. Pune calamarii intr-un castron mai mare si adauga peste ei ulei de masline, apoi amesteca bine. Presara peste ei amestecul de piper, apoi incinge gratarul si prajeste calamarii aproximativ 4-5 minute, pana cand isi schimba culoarea. Pune-i pe un platou si presara peste ei ardei iute.
Calamarii la gratar se servesc calzi, decorati cu felii subtiri de lamaie verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2870 viz    0 com
2408 viz    0 com
1982 viz    0 com
1700 viz    0 com
2566 viz    0 com
3056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012268 (s)