News Flash:

Calamar pane

21 Aprilie 2011
2977 Vizualizari | 0 Comentarii
Calamar pane
Ingrediente: 500 g rondele calamar 1 ou 250 g faina 200 - 250 ml bere ulei pentru prajit sare, piper Mod de preparare: Se dezgheata rondelele de calamar si se lasa sa se scurga de apa. Faina se amesteca in bere si se adauga oul batut. Se incinge uleiul in friteusa. Rondelele de calamar se dau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin amestecul pentru pane si se pun in uleiul incins. Calamarul pane se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1229 viz    0 com
1246 viz    0 com
3252 viz    0 com
1756 viz    0 com
1261 viz    0 com
6239 viz    0 com
1062 viz    0 com
1455 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014203 (s)