News Flash:

Calamar pane

21 Aprilie 2011
2924 Vizualizari | 0 Comentarii
Calamar pane
Ingrediente: 500 g rondele calamar 1 ou 250 g faina 200 - 250 ml bere ulei pentru prajit sare, piper Mod de preparare: Se dezgheata rondelele de calamar si se lasa sa se scurga de apa. Faina se amesteca in bere si se adauga oul batut. Se incinge uleiul in friteusa. Rondelele de calamar se dau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin amestecul pentru pane si se pun in uleiul incins. Calamarul pane se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1201 viz    0 com
1217 viz    0 com
3124 viz    0 com
1678 viz    0 com
1212 viz    0 com
6050 viz    0 com
1015 viz    0 com
1410 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012749 (s)