News Flash:

Calamar cu condimente chinezesti

5 Mai 2011
3016 Vizualizari | 0 Comentarii
Calamar cu condimente chinezesti
Ingrediente: 500 g rondele calamar faina condimente chinezesti ulei pentru prajit Mod de preparare: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti. Se prajeste apoi calamarul in ulei incins, pana la culoare aurie. Se scoate calamarul din ulei, pe servetele de hartie, pentru a elimina excesul de ulei. Se serveste cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza vegetala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    0 com
1190 viz    0 com
971 viz    0 com
2605 viz    1 com
1192 viz    0 com
1036 viz    0 com
1663 viz    0 com
1045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019220 (s)