News Flash:

Calamar cu condimente chinezesti

5 Mai 2011
2916 Vizualizari | 0 Comentarii
Calamar cu condimente chinezesti
Ingrediente: 500 g rondele calamar faina condimente chinezesti ulei pentru prajit Mod de preparare: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti. Se prajeste apoi calamarul in ulei incins, pana la culoare aurie. Se scoate calamarul din ulei, pe servetele de hartie, pentru a elimina excesul de ulei. Se serveste cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza vegetala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1112 viz    0 com
1040 viz    0 com
890 viz    0 com
2494 viz    1 com
1045 viz    0 com
916 viz    0 com
1549 viz    0 com
934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019488 (s)