News Flash:

Calamar cu condimente chinezesti

5 Mai 2011
3048 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Calamar cu condimente chinezesti
Ingrediente: 500 g rondele calamar faina condimente chinezesti ulei pentru prajit Mod de preparare: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti. Se prajeste apoi calamarul in ulei incins, pana la culoare aurie. Se scoate calamarul din ulei, pe servetele de hartie, pentru a elimina excesul de ulei. Se serveste cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza vegetala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1282 viz    0 com
1235 viz    0 com
999 viz    0 com
2650 viz    1 com
1228 viz    0 com
1077 viz    0 com
1696 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012156 (s)