News Flash:

Calamar cu condimente chinezesti

5 Mai 2011
2983 Vizualizari | 0 Comentarii
Calamar cu condimente chinezesti
Ingrediente: 500 g rondele calamar faina condimente chinezesti ulei pentru prajit Mod de preparare: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti. Se prajeste apoi calamarul in ulei incins, pana la culoare aurie. Se scoate calamarul din ulei, pe servetele de hartie, pentru a elimina excesul de ulei. Se serveste cu diferite sosuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza vegetala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    0 com
1125 viz    0 com
935 viz    0 com
2566 viz    1 com
1149 viz    0 com
985 viz    0 com
1620 viz    0 com
1010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013746 (s)