News Flash:

Cakes cu piersici

16 Mai 2012
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Cakes cu piersici
Ingrediente:

4 piersici din compot
375 g faina
250 ml lapte
1 pliculet praf de copt
80 g zahar brun
1 ou
2 linguri fulgi de ovaz
20 g margarina topita

Mod de preparare:


Prima data incingem la 180 de grade cuptorul, apoi ungem o tava cu 12 forme de briose. Taiem piersicile cubulete si le amestecam cu faina si zaharul. Adaugam laptele, oul si margarina. Amestecam bine si punem compozitia in forme. Presaram fulgi de ovaz pe deasupra si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc caldute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte zahar brun margarina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3585 viz    0 com
3550 viz    0 com
3333 viz    0 com
5218 viz    0 com
1433 viz    0 com
1669 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034217 (s)