News Flash:

Cake cu caise

7 Iunie 2012
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 jumatati de caise
2 felii paine uscata, faramitata
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita suc de lamaie
1/4 lingurita cu scortisoara
1/2 lingura cu zahar brun
2 oua, separate
1/2 lingurita esenta de vanilie
3 linguri apa calda
sare

Mod de preparare:


Incalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamaie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina painea uscata cu praful de copt si sarea.
Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar.
Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Se scot din cuptor dupa aproximativ 25 de minute.

sursa: gustos
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise paine uscata scortisoara zahar brun oua apa compozitii cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1718 viz    0 com
2481 viz    0 com
4911 viz    0 com
2822 viz    0 com
2181 viz    0 com
1551 viz    0 com
1564 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032969 (s)