News Flash:

Caise la gratar cu inghetata si miere

10 Iulie 2014
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 caise proapeste
¼ lingurita scortisoara
coaja rasa de la o lamaie
1 cutie inghetata de vanilie
2 linguri zahar
3 linguri unt nesarat
4 linguri miere

Mod de preparare:

Spala caisele apoi usuca-le bine cu ajutorul unui prosop de bucatarie din hartie. Intr-o tigaie non-aderenta topeste untul si zaharul impreuna. Stinge focul si adauga caisele prin glazura obtinuta astfel incat sa fie “invelite" complet. Pe gratarul incins adauga caisele si frige-le timp de 6 minute, intorcandu-l adesea de pe-o parte pe alta.

Cand sunt gata aseaza-le frumos pe un platou si presara peste ele coaja de lamaie si scortisoara. Adauga apoi mierea. Peste fiecare caisa pune o cupa sau o lingura de inghetata. Poti garnisi totul cu fistic, midgale, caju sau nuci pecan, dupa preferinta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri caise gratar retete gratar retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022180 (s)