News Flash:

Caise cu vanilie si miere de albine

30 August 2013
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Caise fierte cu miere si iaurt jg
Ingrediente:

1/2 cana migdale
2/3 ceasca de miere
vanilie
6 caise coapte
2 linguri de Amaretto
1/2 ceasca de iaurt grecesc de vanilie

Mod de preparare:

Mai intai prajeste putin migdalele, pana cand capata o nuanta aurie. Intr-o tigaie medie amesteca mierea cu 1 cana si jumatate de apa. Adauga si vanilia si lasa amestecul sa fiarba aproximativ 4-5 minute.
Taie caisele pe jumatate si pune-le la fiert in amestecul de vanilie. Redu focul si lasa compozitia sa fiarba circa 7 minute. Da focul mare din nou si lasa caisele sa mai fiarba 8 minute pana cand scade compozitia.
Ia caisele de pe foc, adauga Amaretto si vanilie.
Caisele fierte cu miere si vanilie se servesc calde, presarate cu migdale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale vanilie caise coapte amaretto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1874 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025223 (s)