News Flash:

Caise cu suc de mere

11 Aprilie 2013
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

caise uscate (un pumn)
2 cani de suc de mere
zahar in raport de cat vreti de dulce
coaja de portocala
anason stelat
bete de scortisoara pentru aroma

Mod de preparare:


Am lasat caisele la inmuiat in suc de mere caldut, pentru cateva ore bune, ca sa se rehidrateze. Apoi am pus totul intr-o cratita, pe foc, adaugand coaja de lamaie. Am lasat la foc mic pentru circa 20 de minute, pana cand caisele au devenit foarte moi.
Am pus si zaharul, anasonul si scotisoara in cratita si am lasat iar la fiert, pentru inca un sfert de ora, amestecand usor. Am dat la o parte si am lasat acoperit pentru inca zece minute.

Caise cu suc de mere
recomandate de bucatareli.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise uscate zahar anason stelat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5405 viz    1 com
6840 viz    0 com
1643 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025372 (s)