News Flash:

Caise cu branza si vanilie

29 Iulie 2013
968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg caise
150 g zahar
2 pastai de vanilie
300 g branza proaspata
2 linguri zahar pudra
1 lingurita esenta de rom

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert zaharul, pastaile de vanilie si 500 ml apa. Amestecam pana cand se dizolva zaharul. Adaugam caisele taiate pe jumatate si amestecam la foc mic timp de 10 minute. Dupa acest timp scoatem caisele si punem sosul din nou la fiert. Lasam sa fiarba pana cand scade la jumatate. Turnam sosul peste caise si lasam sa se raceasca. Intr-un bol amestecam branza cu zaharul pudra si esenta de rom. Se servesc caisele cu branzica indulcita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra branzica indulcita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1605 viz    0 com
1152 viz    0 com
1618 viz    0 com
1232 viz    0 com
1426 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025262 (s)