News Flash:

Cafea turceasca

14 Decembrie 2011
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea turceasca
Ingrediente: 1 lingurita cu varf de cafea macinata 1 lingurita zahar 1 1/2 ceasca de apa Mod de preparare: Intr-un ibiric se pun cafeaua, zaharul si apa rece si se lasa sa fiarba. Cand da in clocot se ia de pe foc, iar dupa cateva secunde iarasi se pune pe aragaz. Dupa ce da un clocot se ia iarasi de pe foc, se lasa asa cateva secunde si inca o data se pune pe foc. Se serveste fierbinte, cu o bucatica de ciocolata amara. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba rom ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2144 viz    0 com
1195 viz    0 com
2749 viz    0 com
1338 viz    0 com
2490 viz    0 com
2295 viz    0 com
2391 viz    0 com
4016 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022878 (s)