News Flash:

Cafea spumoasa

20 Decembrie 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea spumoasa
Ingrediente:

2 linguri de cafea ness
100 g frisca
putina ciocolata rasa
8 cuburi de gheata
1 lingura de esenta de vanilie
2 linguri de zahar

Mod de preparare:

Cafeaua se dizolva impreuna cu zaharul in 20ml apa fierbinte, iar apoi se freaca pana isi schimba culoarea. Amestecul obtinut se pune in doua pahare si se toarna apa rece cat sa umple un sfert din pahar. Dupa aceea se zdrobeste bine gheata la blender si se imparte in cele doua pahare. Frisca se bate cu esenta de vanilie. Paharele se orneaza cu frisca si cu putina ciocolata rasa. Se serveste cu paiul.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1857 viz    0 com
1216 viz    0 com
2666 viz    0 com
1914 viz    0 com
2314 viz    0 com
987 viz    0 com
1536 viz    0 com
2000 viz    0 com
1076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020715 (s)