News Flash:

Cafea ruseasca

10 August 2011
2391 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea ruseasca
Ingrediente: 3/4 ceasca de cafea tare si fierbinte 1 lingurita de zahar 3 linguri de votca frisca lichida simpla sau frisca lichida pentru cafea Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent, incalzit, se mixeaza votca si zaharul. Apoi se flambeaza atent compozitia, cu un chibrit lung. Peste ea se toarna cafea fierbinte, apoi se adauga frisca. Se serveste in ceasca de cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala apa rece zahar cristal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1040 viz    0 com
1063 viz    0 com
1118 viz    0 com
1155 viz    0 com
910 viz    0 com
1147 viz    0 com
1206 viz    0 com
937 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013782 (s)