News Flash:

Cafea ruseasca

10 August 2011
2512 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea ruseasca
Ingrediente: 3/4 ceasca de cafea tare si fierbinte 1 lingurita de zahar 3 linguri de votca frisca lichida simpla sau frisca lichida pentru cafea Mod de preparare: Intr-un vas termorezistent, incalzit, se mixeaza votca si zaharul. Apoi se flambeaza atent compozitia, cu un chibrit lung. Peste ea se toarna cafea fierbinte, apoi se adauga frisca. Se serveste in ceasca de cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala apa rece zahar cristal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1082 viz    0 com
1114 viz    0 com
1148 viz    0 com
1219 viz    0 com
938 viz    0 com
1198 viz    0 com
1236 viz    0 com
957 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013583 (s)