News Flash:

Cafea italiana

5 Septembrie 2011
2078 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea italiana
Ingrediente: 1 lingurita plina de cafea instant 1/8 l apa 1 galbenus 2 lingurite de zahar Mod de preparare: Se incalzeste apa. Se mixeaza galbenusul cu zahar intr-o ceasca si se adauga cafeaua instanta. Amestecand permanent, se toarna apa fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas bucataria internationala rom ciorba radauteana galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1098 viz    0 com
1394 viz    0 com
926 viz    0 com
1147 viz    0 com
1038 viz    0 com
1102 viz    0 com
969 viz    0 com
931 viz    0 com
1036 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013907 (s)