News Flash:

Cafea glace

10 Mai 2011
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea glace
Ingrediente: 1,5 l cafea filtru racita zahar si frisca dupa gust Preparare: Se toarna 450 ml cafea in tavite de cuburi de gheata si se congeleaza. Se indulceste restul de cafea cu zahar dupa gust. Se acopera si se lasa sa se raceasca in frigider. Se scot cuburile din tavite si se pun intr-o cana de apa impreuna cu cafeaua racita. Se serveste in pahare, cu frisca deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
1054 viz    0 com
1126 viz    0 com
1139 viz    1 com
1595 viz    0 com
1152 viz    0 com
1000 viz    0 com
977 viz    0 com
1810 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012568 (s)