News Flash:

Cafea glace

10 Mai 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea glace
Ingrediente: 1,5 l cafea filtru racita zahar si frisca dupa gust Preparare: Se toarna 450 ml cafea in tavite de cuburi de gheata si se congeleaza. Se indulceste restul de cafea cu zahar dupa gust. Se acopera si se lasa sa se raceasca in frigider. Se scot cuburile din tavite si se pun intr-o cana de apa impreuna cu cafeaua racita. Se serveste in pahare, cu frisca deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1355 viz    0 com
1121 viz    0 com
1204 viz    0 com
1196 viz    1 com
1660 viz    0 com
1235 viz    0 com
1061 viz    0 com
1036 viz    0 com
1873 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012722 (s)