News Flash:

Cafea daneza cu condimente

23 Mai 2011
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea daneza cu condimente
Ingrediente: 1/2 l apa 1/2 de betisor de scortisoara 1/2 pastaie de vanilie 5-6 lingurite pline de cafea macinata 100 g frisca lichida 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de zahar pudra 8 cl Gammel Dansk Bitter Dram 25 g ciocolata Mod de preparare: Fierbem apa cu scortisoara rupta in doua si cu vanilia intr-un vas mic si-l lasam 10 minute acoperit. Punem cafeaua intr-un filtru de hartie. Scoatem scortisoara si vanilia din apa, apoi fierbem din nou apa ramasa si o turnam peste cafea. Batem frisca cu zaharul vanilat si cu zaharul pudra. Turnam cate 2 cl Gammel Dansk in cestile incalzite si completam cu cafea fierbinte. Punem deasupra frisca si mixam din nou. Presaram apoi mici bucati de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
958 viz    0 com
1343 viz    0 com
1139 viz    0 com
1008 viz    0 com
935 viz    0 com
1078 viz    0 com
962 viz    0 com
983 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013803 (s)