News Flash:

Cafea cu portocale

23 Noiembrie 2011
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu portocale
Ingrediente: 2 portocale 100 g de frisca lichida 40 g zahar 4 linguri de lichior de portocale 3 cesti de cafea fierbinte Mod de preparare: Portocala se curata, coaja se taie in dungi subtire, dupa care se stoarce zeama fructului intr-un vas. Se curata si a doua portocala si se taie in bucati. Se bate frisca, se imparte amestecul rezultat din sucul de portocale, zahar si lichior de portocale in pahare si se completeaza cu cafea fierbinte. Deasupra se pune frisca. Ca decor se folosesc felii de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri bucataria internationala margarina rama rom cas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1392 viz    0 com
1500 viz    0 com
2035 viz    0 com
1120 viz    0 com
987 viz    0 com
1109 viz    0 com
1061 viz    0 com
1559 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020218 (s)