News Flash:

Cafea cu portocale

23 Noiembrie 2011
2405 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu portocale
Ingrediente: 2 portocale 100 g de frisca lichida 40 g zahar 4 linguri de lichior de portocale 3 cesti de cafea fierbinte Mod de preparare: Portocala se curata, coaja se taie in dungi subtire, dupa care se stoarce zeama fructului intr-un vas. Se curata si a doua portocala si se taie in bucati. Se bate frisca, se imparte amestecul rezultat din sucul de portocale, zahar si lichior de portocale in pahare si se completeaza cu cafea fierbinte. Deasupra se pune frisca. Ca decor se folosesc felii de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri bucataria internationala margarina rama rom cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1449 viz    0 com
1561 viz    0 com
2066 viz    0 com
1165 viz    0 com
1021 viz    0 com
1140 viz    0 com
1095 viz    0 com
1594 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023698 (s)