News Flash:

Cafea cu migdale

27 Octombrie 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu migdale
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare, fierbinte 1 lingurita de zahar brun 2 cl Amaretto frisca lichida migdale razuite Mod de preparare: Intr-o ceasca se mixeaza cafeaua cu zahar. Se adauga Amaretto si se pune deasupra frisca batuta. Se presara migdale razuite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas bucataria internationala rulou margarina rama creveti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
3364 viz    0 com
1684 viz    0 com
1044 viz    0 com
982 viz    0 com
1056 viz    0 com
925 viz    0 com
1396 viz    0 com
1195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016937 (s)