News Flash:

Cafea cu migdale

27 Octombrie 2011
991 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu migdale
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare, fierbinte 1 lingurita de zahar brun 2 cl Amaretto frisca lichida migdale razuite Mod de preparare: Intr-o ceasca se mixeaza cafeaua cu zahar. Se adauga Amaretto si se pune deasupra frisca batuta. Se presara migdale razuite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas bucataria internationala rulou margarina rama creveti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1070 viz    0 com
2993 viz    0 com
1644 viz    0 com
979 viz    0 com
953 viz    0 com
1027 viz    0 com
892 viz    0 com
1301 viz    0 com
1157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016735 (s)