News Flash:

Cafea cu ciocolata si inghetata

8 Februarie 2012
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu ciocolata si inghetata
Ingrediente:

4 cupe pline de inghetata de vanilie
150 ml lapte rece sau apa
2 lingurite cafea instant sau ness
topping de ciocolata
6 cuburi de gheata
ciocolata rasa sau praf de scortisoara
frisca

Mod de preparare:

In partea din interior a unui pahar se da cu ciocolata. Apoi se amesteca gheata cu lapte, cafea si putina inghetata intr-un blender. Compozitia rezultata se pune in pahar si se adauga de inghetata si de gheata. Pentru decor se folosesc frisca, ciocolata rasa sau praf de scortisoara.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte cafea instant ness ciocolata frisca decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013860 (s)