News Flash:

Cafea cu caise

15 Iunie 2011
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu caise
Ingrediente: 4-5 linguri de cafea (aprox. 6 g una) 4 lingurite de zahar 8 caise proaspete 4 linguri de lichior de caise 125 g de frisca lichida 100 g fistic 4 betisoare de party Mod de preparare: Preparam cafeaua, o indulcim, apoi o acoperim si o lasam sa se raceasca. Intre timp curatam caisele si scoatem samburii. Taiem marunt jumatate din cantitatea de caise si o lasam sa stea in lichiorul de caise o jumatate de ora. Batem frisca si taiem in bucati mari fisticul. Taiem in doua caisele ramase, le punem pe betisoarele de party si le asezam in 4 pahare inalte de cafea, apoi adaugam fructele inmuiate in lichior si completam cu cafea rece. Servim cu frisca lichida si cu fistic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas margarina rama parmezan rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1222 viz    0 com
987 viz    0 com
1255 viz    0 com
971 viz    0 com
1137 viz    0 com
1135 viz    0 com
984 viz    0 com
1045 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018706 (s)