News Flash:

Cafea cu caise

15 Iunie 2011
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu caise
Ingrediente: 4-5 linguri de cafea (aprox. 6 g una) 4 lingurite de zahar 8 caise proaspete 4 linguri de lichior de caise 125 g de frisca lichida 100 g fistic 4 betisoare de party Mod de preparare: Preparam cafeaua, o indulcim, apoi o acoperim si o lasam sa se raceasca. Intre timp curatam caisele si scoatem samburii. Taiem marunt jumatate din cantitatea de caise si o lasam sa stea in lichiorul de caise o jumatate de ora. Batem frisca si taiem in bucati mari fisticul. Taiem in doua caisele ramase, le punem pe betisoarele de party si le asezam in 4 pahare inalte de cafea, apoi adaugam fructele inmuiate in lichior si completam cu cafea rece. Servim cu frisca lichida si cu fistic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas margarina rama parmezan rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1183 viz    0 com
943 viz    0 com
1201 viz    0 com
929 viz    0 com
1100 viz    0 com
1080 viz    0 com
943 viz    0 com
992 viz    0 com
1098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013493 (s)