News Flash:

Cafea cu caise

15 Iunie 2011
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu caise
Ingrediente: 4-5 linguri de cafea (aprox. 6 g una) 4 lingurite de zahar 8 caise proaspete 4 linguri de lichior de caise 125 g de frisca lichida 100 g fistic 4 betisoare de party Mod de preparare: Preparam cafeaua, o indulcim, apoi o acoperim si o lasam sa se raceasca. Intre timp curatam caisele si scoatem samburii. Taiem marunt jumatate din cantitatea de caise si o lasam sa stea in lichiorul de caise o jumatate de ora. Batem frisca si taiem in bucati mari fisticul. Taiem in doua caisele ramase, le punem pe betisoarele de party si le asezam in 4 pahare inalte de cafea, apoi adaugam fructele inmuiate in lichior si completam cu cafea rece. Servim cu frisca lichida si cu fistic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas margarina rama parmezan rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1141 viz    0 com
920 viz    0 com
1173 viz    0 com
888 viz    0 com
1076 viz    0 com
1044 viz    0 com
911 viz    0 com
966 viz    0 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2355 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020174 (s)