News Flash:

Cafea cu anason

19 Octombrie 2011
2392 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu anason
Ingrediente: 1 pahar de frisca lichida un varf de cutit de anason 6 linguri de Sambuca 6 lingurite de zahar brun 6 cesti de cafea fierbinte 30 boabe de cafea Mod de preparare: Frisca se bate cu anasonul macinat. Sambuca se incalzeste, se amesteca cu zaharul brun, dupa care bautura se imparte in cesti si se completeaza cu cafea. Deasupra se pune frisca si se decoreaza cu boabe de cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama bucataria internationala ceai negru smochine rulou cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

883 viz    0 com
1104 viz    0 com
1075 viz    0 com
1189 viz    0 com
1142 viz    0 com
1288 viz    0 com
1110 viz    0 com
1082 viz    0 com
1022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023497 (s)