News Flash:

Cafea cu anason

19 Octombrie 2011
2254 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea cu anason
Ingrediente: 1 pahar de frisca lichida un varf de cutit de anason 6 linguri de Sambuca 6 lingurite de zahar brun 6 cesti de cafea fierbinte 30 boabe de cafea Mod de preparare: Frisca se bate cu anasonul macinat. Sambuca se incalzeste, se amesteca cu zaharul brun, dupa care bautura se imparte in cesti si se completeaza cu cafea. Deasupra se pune frisca si se decoreaza cu boabe de cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama bucataria internationala ceai negru smochine rulou cas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

844 viz    0 com
1065 viz    0 com
992 viz    0 com
1132 viz    0 com
1089 viz    0 com
1234 viz    0 com
1063 viz    0 com
1043 viz    0 com
995 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022939 (s)