News Flash:

Cafea araba cu cardamom

23 Ianuarie 2012
2071 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea araba cu cardamom
Ingrediente:

1/4 cana cardamom macinat mai grosier
3/4 cana de cafea macinata grosier
3 pahare de apa
1/4 lingurita de sofran (optional)

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert intr-un vas metalic si cand fierbe se adauga cafeaua si cardamomul; se fierbe la foc mic cca 30 de minute pentru a devenii concentrata. Se pastreaza in termosuri speciale si ornate in functie de ocazie pentru a ramane fierbinte. Se ia de pe foc, in termos se pune o lingura de cardamom macinat si se toarna cafeaua. Se serveste foarte fierbinte, in cani speciale (fara toarta) pentru”ahwa sada”.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cardamom cafea apa sofran
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1255 viz    0 com
1582 viz    0 com
1394 viz    0 com
1523 viz    0 com
1390 viz    0 com
1260 viz    0 com
1905 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021172 (s)