News Flash:

Cafea araba cu cardamom

23 Ianuarie 2012
2167 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea araba cu cardamom
Ingrediente:

1/4 cana cardamom macinat mai grosier
3/4 cana de cafea macinata grosier
3 pahare de apa
1/4 lingurita de sofran (optional)

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert intr-un vas metalic si cand fierbe se adauga cafeaua si cardamomul; se fierbe la foc mic cca 30 de minute pentru a devenii concentrata. Se pastreaza in termosuri speciale si ornate in functie de ocazie pentru a ramane fierbinte. Se ia de pe foc, in termos se pune o lingura de cardamom macinat si se toarna cafeaua. Se serveste foarte fierbinte, in cani speciale (fara toarta) pentru”ahwa sada”.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cardamom cafea apa sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1350 viz    0 com
1622 viz    0 com
1471 viz    0 com
1571 viz    0 com
1441 viz    0 com
1294 viz    0 com
1955 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016025 (s)