News Flash:

Cafea araba cu cardamom

23 Ianuarie 2012
2258 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea araba cu cardamom
Ingrediente:

1/4 cana cardamom macinat mai grosier
3/4 cana de cafea macinata grosier
3 pahare de apa
1/4 lingurita de sofran (optional)

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert intr-un vas metalic si cand fierbe se adauga cafeaua si cardamomul; se fierbe la foc mic cca 30 de minute pentru a devenii concentrata. Se pastreaza in termosuri speciale si ornate in functie de ocazie pentru a ramane fierbinte. Se ia de pe foc, in termos se pune o lingura de cardamom macinat si se toarna cafeaua. Se serveste foarte fierbinte, in cani speciale (fara toarta) pentru”ahwa sada”.

sursa reteta si fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cardamom cafea apa sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
1658 viz    0 com
1536 viz    0 com
1605 viz    0 com
1488 viz    0 com
1331 viz    0 com
2005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022672 (s)