News Flash:

Cafe Port

23 August 2011
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafea Port
Ingrediente: cafea fierbinte si tare vin Bordeaux rom 2 lingurite de zahar candel macinat frisca lichida Mod de preparare: Se pune cafea intr-un vas si se adauga in mod egal rom si vin, apoi se adauga zaharul candel. Bautura se fierbe pana cand se dizolva zaharul. Se toarna intr-un pahar decorativ termorezistent si se pune deasupra frisca lichida.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama bucataria internationala zahar cristal sherry cream
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1169 viz    0 com
905 viz    0 com
1201 viz    0 com
1214 viz    0 com
1205 viz    0 com
1247 viz    0 com
1073 viz    0 com
1082 viz    0 com
1070 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019059 (s)