News Flash:

Cafe La Bamba

15 Iunie 2011
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe La Bamba
Ingrediente: 4-5 linguri de cafea (aprox. 6 g una) 0,5 l apa 8 cl lichior de oua 0,25 l suc de portocale 8 lingurite de zahar din trestie de zahar o felie de portocala lamaita Mod de preparare: Preparam cafeaua, apoi o racim rapid. O mixam cu lichiorul de oua si completam cu suc de portocale. Indulcim dupa preferinta cu zahar din trestie, apoi turnam compozitia in pahare inguste. Decoram cu o felie de portocala si cu lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas capucino
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

935 viz    0 com
1188 viz    0 com
921 viz    0 com
1092 viz    0 com
1069 viz    0 com
931 viz    0 com
981 viz    0 com
1087 viz    0 com
1056 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019290 (s)