News Flash:

Cafe La Bamba

15 Iunie 2011
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe La Bamba
Ingrediente: 4-5 linguri de cafea (aprox. 6 g una) 0,5 l apa 8 cl lichior de oua 0,25 l suc de portocale 8 lingurite de zahar din trestie de zahar o felie de portocala lamaita Mod de preparare: Preparam cafeaua, apoi o racim rapid. O mixam cu lichiorul de oua si completam cu suc de portocale. Indulcim dupa preferinta cu zahar din trestie, apoi turnam compozitia in pahare inguste. Decoram cu o felie de portocala si cu lamaita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas capucino
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

899 viz    0 com
1148 viz    0 com
864 viz    0 com
1066 viz    0 com
1026 viz    0 com
904 viz    0 com
947 viz    0 com
1055 viz    0 com
1008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019181 (s)