News Flash:

Cafe Flambe

13 Septembrie 2011
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe Flambe
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare si fierbinte 4 cuburi de zahar 2 pahare de coniac Mod de preparare: Doua pahare se umplu pana la jumatate cu cafea fierbinte. Se adauga zahar si, usor, coniacul. Se flambeaza si se serveste imediat ce s-au stins flacarile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ketchup dulce bucataria internationala zahar cristal coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1051 viz    0 com
1142 viz    0 com
1105 viz    0 com
1052 viz    0 com
1261 viz    0 com
1083 viz    0 com
1578 viz    0 com
970 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013056 (s)