News Flash:

Cafe Flambe

13 Septembrie 2011
939 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe Flambe
Ingrediente: 1 ceasca de cafea tare si fierbinte 4 cuburi de zahar 2 pahare de coniac Mod de preparare: Doua pahare se umplu pana la jumatate cu cafea fierbinte. Se adauga zahar si, usor, coniacul. Se flambeaza si se serveste imediat ce s-au stins flacarile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ketchup dulce bucataria internationala zahar cristal coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1023 viz    0 com
1109 viz    0 com
1076 viz    0 com
1014 viz    0 com
1220 viz    0 com
1063 viz    0 com
1531 viz    0 com
944 viz    0 com
1047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013609 (s)