News Flash:

Cafe Amsterdam

10 August 2011
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe Amsterdam
Ingrediente: 3-4 cl lichior de oua 1 ceasca de cafea tare si fierbinte 1 lingurita de zahar 1-2 lingurite de frisca lichida batuta cafea sau cacao instant Mod de preparare: Intr-o ceasca incalzita in prealabil se toarna lichiorul de oua. Cafeaua se indulceste, apoi se adauga lichior. La sfarsit se pune frisca si se presara cacao sau praf de cafea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala cas capucino zahar cristal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1167 viz    0 com
1004 viz    0 com
1197 viz    0 com
951 viz    0 com
1072 viz    0 com
949 viz    0 com
887 viz    0 com
952 viz    0 com
975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013375 (s)