News Flash:

Cafe a l`orange

23 Mai 2011
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Cafe a lorange
Ingrediente: 1 portocala 1/8 l cafea instant rece zahar 5 cl coniac 2 linguri de frisca lichida batuta 1 lingurita de lichior de portocale Mod de preparare: Curatam coaja portocalei in forma de spirala. Maruntim o bucata din coaja si punem o lingura de coaja maruntita intr-o ceasca, apoi adaugam coniacul. Lasam cateva minute sa stea, apoi adaugam cafeaua tare usor indulcita. Mixam frisca indulcita cu lichiorul de portocale si punem compozitia peste cafea. Presaram granule de cafea si decoram cu o spirala din coaja de portocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1457 viz    0 com
1215 viz    0 com
1068 viz    0 com
988 viz    0 com
1139 viz    0 com
1019 viz    0 com
1066 viz    0 com
1044 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013592 (s)