News Flash:

Ca la mama acasa! Ingredientul secret da gust fenomenal la ciorba de burta! RETETA AICI

30 Ianuarie 2017
13986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg burta prefiarta si taiata fidelute
o telina mica
1 os de vita cu maduva
o legatura de patrunjel
o ceapa
2 morcovi
ulei
sare

Pentru dres:
150 g smantana
250 ml lapte
mujdei de usturoi
4 galbenusuri
otet

Mod de preparare:

Punem oasele spalate la fiert. Dupa 30 de minute adaugam si burta impreuna cu 1 morcov intreg, ceapa intreaga, telina si radacina de patrunjel la fel. Celalalt morcov il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si il punem la calit in ulei, apoi adaugam putina apa si lasam vreo 10 minute sa fiarba, apoi dam deoparte. Dupa ce s-au fiert legumele le scoatem din oala. La fel si osul. Amestecam laptele cald cu galbenusurile si smantana, apoi adaugam in oala. Morcovul ras si fiert anterior il scurgem de zeama colorata in ciorba, punem si sare, mai dam un clocot si punem deoparte.
La servire se adauga smantana (sau iaurt), otet si usturoi dupa gust.   

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba burta reteta ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020329 (s)