News Flash:

Ca la mama acasa - Cum se face ciorba de fasole - Ce sa pui ca sa-i dai gust bun

17 Mai 2017
16943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g fasole boabe
o ceapa mare
un morcov mare
o telina mica
un pastarnac
o radacina patrunjel
cateva boabe de piper
un ardei gras rosu
o lingurita boia de ardei dulce
un praf de cimbru uscat
sare
4 linguri ulei
leustean

Citeste si despre cum se face Ciorba de somon

Mod de preparare:

Pentru patru portii folosesc 500 g fasole cu bobul mic. O pun la inmuiat pentru cateva ore, pentru a scurta fierberea. Fierb fasolea schimband de trei ori apa. Nu adaug niciodata apa rece pentru procesul de fierbere. Fasolea trebuie sa fiarba la foc mic, timp indelungat, cu vasul acoperit. Ca un secret, adaugati cateva boabe de piper la fiert. Punem radacinile taiate in felii mari si ceapa si lasam fasolea sa fiarba la foc mic impreuna cu ele vreme de 30 minute. Cand boabele incep sa se striveasca usor, punem ardeiul tocat si boiaua de ardei. Dupa 15 minute adaugam si morcovul. Spre sfarsitul fierberii adaugam cimbrul uscat, sare dupa gust si 4 linguri de ulei. O mai lasam cateva minute si adaugam leusteanul.

sursa: sanatatea

ciorba fasole bors fasole retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018699 (s)