News Flash:

Ca faci gresit cand prepari salata de vinete. Uite cum se coc, de fapt, vinetele si cum faci salata sa fie pufoasa

26 Iulie 2017
7405 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete este unul dintre cele mai delicioase preparate ale verii. Consumate cu paine si cu rosii, sunt un adevarat deliciu culinar extrem de gustos! Insa pentru a obtine o salata de vinete care sa iti aduca toate laudele familiei si prietenilor care vin la voi in vizita trebuie sa stii ca data viitoare cand vei gati acest preparat trebuie sa tii cont de un sfat extrem de pretios!
 
Pentru a avea un gust mai bun, cel mai bine este ca vinetele sa fie coapte pe un gratar, dar este ok sa fie coapre si direct, pe flacara aragazului.
Vinetele sunt coapte atunci cand incep sa se cojeasca si se inmoaie ca si cand ar fi dezumflate. Le putem apasa usor cu degetul pentru a verifica.
Apoi puneti vinetele intr-o punga cu inchidere ermetica si inchideti bine punga. Lasati condensul sa actioneze asupra lor. Dupa 5-10 minute, poti scoate vinetele din punga. Coaja se va curata acum mult mai repede.
In plus, pentru maioneza ar fi bine sa utilizati oua de casa! Va oferi salatei de vinete o culoare care va va fura privirile!

preluat de pe romaniastar
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

deliciu culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011572 (s)