News Flash:

Ca acasa la italieni - Paste scoici cu branza si verdeata

26 Mai 2017
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste de tip orecchiette (scoici, cum le stim noi pe romaneste)
120 g unt
2 linguri patrunjel verde tocat fin
2 lingura ceapa verde tocata fin
1 lingurita cimbru tocat fin
sare
piper
3 linguri branza rasa (eu am pus cas)

Mod de preparare:

Se fierb pastele, untul se freaca putin cu o lingura de lemn, se adauga sare, piper apoi pastele fierbinti (fierte al dente si doar scurse de apa). La sfarsit adaugam branza si amestecam.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orecchiette scoici branza rasa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013487 (s)