News Flash:

Byurek - ardei cu feta

26 Iunie 2014
1463 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 buc. ardei rosu prajiti
1 / 2 kg de branza feta
2 oua mari
1 lingura marar proaspat tocat
4 linguri de faina
1 cana miez de paine
1 / 2 ceasca de ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Se amesteca cu o furculita, branza feta, 1 ou si marar proaspat, apoi indesati ardeiul cu acest amestec. Veti trece ardeii prin faina si apoi in ouale batute. Treceti-le in final prin pesmet si prajiti-le in ulei preincalzit pe ambele parti, pana cand devin crocante.Prajiti totul la temperatura mare, astfel incat umplutura poate ajunge in suficient timp pentru a se gati suficient. Scoateti bucatile de ardei din tigaie si puneti-le pe un servet de bucatarie ca sa scapati de uleiul in exces. Inainte de a-i servi lasati ardeii umpluti la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi iti veti servi cu sos tzatziki sau o lingura de branza de capra.

Nota:
Daca sunt prajiti bine, acesti ardei vor deveni crocanti si vcor fi deliciosi la fiecare imbucatura. Ardeii rosii sunt o sursa excelenta de vitamina C. In plus, au un continut bogat in antioxidanti si reduc riscurile imbolnavirii de afectiuni cardiace. Ardeii rosii sunt varianta mai dulce si mai coapta a ardeilor verzi. Pot fi consumati intr-o multitudine de feluri si proaspeti pot fi mancati in cantitati industriale datorita continutului scazut de calorii.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

byurek retete internationale feta ardei retete usoare retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017164 (s)